BENVINGUTS AL NOU CURS!

L'Escoleta Serra-Mamerra hem posat en marxa un blog. Hi trobareu informacions, experiències, fotografies de la vida a l'Escoleta dels vostres infants. Ja ho podeu visitar i ens agradaria que hi participàssiu molt (acceptam suggerències).

dilluns, 30 de juliol del 2018

ADÉU

Per cada un de vosaltres



Et desitjo a tu que tenguis més pujades que baixades.

Et desitjo a tu que donis tant com rebis.

Et desitjo a tu que vagis de puntetes més que vagis per les profunditats.

Et desitjo a tu més que per a mi mateixa.

Et desitjo a tu més abraçades que esbroncades.

Et desitjo a tu que tenguis paraigues si plou.

Et desitjo a tu que els banys siguin amb bombolles.

Et desitjo a tu més tresors que butxaques.

Et desitjo a tu més histories que estrelles.

Et desitjo tot perquè tu ho has estat tot.

Del conte: Desitjo per a tu. Amy Krouse Rosenthal i Tom Lichtenheld.



Moltíssimes gràcies famílies!
Comptau amb mi sempre!
M. Magdalena Mateu Gelabert.






5 comentaris:

  1. Moltes gràcies a tu! Va ser una sort trobar-nos amb una escoleta com Serra Mamerra i encara més poder compartir tres anys dels més importants de les nostres vides amb una mestra i sobretot amb una persona com tu.

    Molta sort i endavant amb els nous projectes i il•lusions, només que tenguin la meitat de força que Serra Mamerra ja hauran valgut la pena!

    Una besada molt grossa dels quatre, sobretot d'en Valentí!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu Magda pel teu saber fer, el teu carinyo i dedicació. Gràcies per un dia decidir muntar Serra Mamerra i fer que els infants(i els pares) al entrar es trobessin com a casa. Per en Joan i jo deixar al nostre tresor, en Marc, amb vosaltres era una gran tranquil·litat, veure la seva alegria al entrar era un plaer. Tant de bo que na Nuri hagués pogut compartir part dels seus descobriments amb vosaltres.
    Molta sort en les noves etapes i gràcies,de bell nou, per formar part un dia de la nostra família i per la teva mirada cap els infants positiva, tendra, engrescadora, i en definitiva, meravellosa.

    Sempre vos recordarem.
    Familia Bibiloni Silvestre

    ResponElimina
  3. Quina pena!! Sense cap dubte una sort que en Marc hagi estat disfrutant de voltros ara fa ja tres anys. Bons records i bons amics ens quedarem per sempre. Molta sort i una abraçada ben forta d'en Marc, Bea i Alejandro.

    ResponElimina
  4. Gràcies Magda per ser part i referent del camí dels nostres petits. Sempre ens vàreu fer sentir com a casa. Vos desitjam molta sort. Comptau amb noltros. Una forta abraçada. Família Salas-Manzano (Neus i Pep Lluís)

    ResponElimina